- Hotel Wieringermeer

Kerst

De kerstbrunches zijn al helemaal vol, Diner vanaf 16:00 is nog mogelijk

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------


DINER

Voorgerechten

Carpaccio

Carpaccio van ossenhaas met een mayonaise van truffel en aan tafel geraspte Parmezaanse kaas

Visduo

Duo van de Hollandse garnalen en drie koude zalm varianten

Trio van geitenkaas

Een  tomaat gevuld met een mousse van geitenkaas, een salade gegratineerd met geitenkaas en Pannacotta van geitenkaas.

Bieten carpaccio

Carpaccio van rode en gele biet geserveerd met een salade van rucola en groene asperges.

Proeverij

 Een kleine carpaccio, Hollandse garnalen, gerookte zalm en een Pannacotta van  geitenkaas en een carpaccio van gele biet.

Currysoep

Pittige currysoep met een garnituur van Hollandse garnalen ,appel en mango

Hoofdgerechten

Tournedos

Tournedos met vergeten groenten paarse en gele wortel en een puree van pastinaak

Zalm en gamba

Zalmtartaar met twee gegrilde gamba’s, courgette en een saus van witte wijn.

Wildzwijn

Wildzwijn, een  rosé gebraden rack en een filet in een jasje van hazelnoot geserveerd  met rodekool, stoofpeer en rodewijn saus

Kalfsentrecote

Kalfentrecote met een compote van rode ui, een coullie van rode paprika geserveerd met groene asperges met een jus

Varkenshaas

Varkenshaas medaillons met een loempia van tutti frutti, een puree van pastinaak geserveerd met een lichte peper jus

Vega

Een tartaar van pompoen met een spaghetti van courgette met roosjes broccoli en puree van pastinaak met een saus van courgette.

 

Heeft u liever een andere saus? Wij hebben: champignonroomsaus, pepersaus, stroganoffsaus of satesaus

Nagerechten

Grand Dessert

laat u verassen door onze witte brigade

Omelet Siberienne

Huisgemaakt taartje van cake, gevuld met noten-ijs, gehuld in een jasje van opgeklopt eiwit

Drie maal chocolade

Een pannacota, een mousse en een bol ijs van chocolade

Pannacotta

Italiaans dessert op basis van room met de smaak van stoofpeer geserveerd met een stoofpeertje.

Crème brulee

Crème brulee  geserveerd met een bol amarene kersen ijs

 

U kunt een keuze maken uit:

Een Voor- en hoofdgerecht a euro 32.50 

Een Voor- hoofd- en nagerecht a euro 39.50 

of een  Hoofd- en nagerecht euro 29.50

 

Elk menu sluit u af met een kop koffie of thee met lekkernijen van het huis

 

 

Voor de kids:

Voorgerechten

Een tomatensoepje of een vers fruit cocktail

Hoofdgerechten

Keuze uit: een kroket, frikandel, kipnuggets of vispartjes met frites of groenten, een pannekoek of spaghetti

Nagerecht

Kinderijsje die je zelf aan tafel mag versieren.

Prijs 15,50