Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Wij verwelkomen u en uw gezelschap van harte in ons restaurant. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor koffie en gebak of een drankje en een hapje. Op vrijdag én zondag kunt u aanschuiven bij het live cooking lunchbuffet. Wees welkom.

Menukaarten

Menukaarten

(H)eerlijke gerechten in een moderne sfeer. Traditionele gerechten in het `Moderne Valk Exclusief jasje`. Bij ons kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch of een heerlijk diner.

Meer informatie
Bar V

Bar V

Bar V: Op het terras of binnen. Genietend van een goed glas wijn, biertje, cocktail of een frisje. Onze bar is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00 uur

Meer informatie
Live cooking lunchbuffet

Live cooking lunchbuffet

Elke vrijdag en zondag, van 12:00 tot 14:00 uur organiseren wij het Live cooking lunchbuffet. Geniet van verschillende warme en koude gerechten, inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Meer informatie
Burger van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
983 beoordelingen
Heerlijk lunchen
Hotel Wieringermeer P.a 

Alles is goes verzorgd