Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Wij verwelkomen u en uw gezelschap van harte in ons restaurant. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor koffie en gebak of een drankje en een hapje. Op vrijdag én zondag kunt u aanschuiven bij het live cooking lunchbuffet. Wees welkom.

Menukaarten

Menukaarten

(H)eerlijke gerechten in een moderne sfeer. Traditionele gerechten in het `Moderne Valk Exclusief jasje`. Bij ons kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt, een lekkere lunch of een heerlijk diner.

Meer informatie
Bar V

Bar V

Bar V: Op het terras of binnen. Genietend van een goed glas wijn, biertje, cocktail of een frisje. Onze bar is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00 uur

Meer informatie
Pasta van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Live cooking lunchbuffet

Live cooking lunchbuffet

Elke vrijdag en zondag, van 12:00 tot 14:00 uur organiseren wij het Live cooking lunchbuffet. Geniet van verschillende warme en koude gerechten, inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
976 beoordelingen
Prima
Hotel Wieringermeer TV 

Het was prima, misschien iets sneller reageren op lege drankjes maar dat was het wel