Direct naar de contentDirect naar de footer

B&B DEN HELDER

Moet u in Den Helder zijn voor zaken, plezier of familie? Dan zoekt u vast ook een B&B Den Helder om gelijk de nacht te blijven. Zo kunt u uitgerust aan uw dag of de terugweg beginnen en dat dan nog eens op een volle maag. Helaas is een B&B Den Helder niet altijd vlot terug te vinden. Wilt u in luxe overnachten, een ontbijt van hoge kwaliteit voorgeschoteld krijgen en van de beste service genieten? Kies dan voor Van der Valk Wieringermeer in plaats van een klassieke B&B Den Helder. Op slechts dertig minuten rijden van Den Helder vindt u ons hotel terug aan de A7. Een hotel gelegen aan de uitvalswegen inclusief parkeergelegenheid. Wat wilt u nog meer?

Boek een hotel bij Wieringermeer

Te doen in Den Helder


Een dagje Den Helder is altijd een goed idee. Dit pittoreske plaatsje heeft dan ook heel wat te bieden. Gelegen vlakbij de grootste marinebasis van Nederland kunt u het Marinemuseum bezoeken. Daarnaast is de botanische tuin Hortus Overzee, Fort Kijkduin en het landgoed Hoenderdaell. Geen wonder dus dat u op zoek bent naar een B&B Den Helder.

Heerlijk eten


Een B&B Den Helder vinden met een seizoensgerichte kaart, een uitgebreid ontbijtbuffet en alle faciliteiten die u van Van der Valk Wieringermeer kunt verwachten? Een moeilijke taak. Niet alleen bieden wij een schitterende setting met een leuk uitzicht over de landelijke omgeving, maar bovendien serveert onze chef een ontbijtbuffet van kwaliteit, een lekkere lunch en een diner van gastronomisch hoog niveau. Hebt u speciale wensen of vragen betreffende uw eten? Dan houden we daar altijd rekening mee. Een service die in een bed en breakfast Den Helder niet altijd te vinden is.

Van der Valk Wieringermeer

In tegenstelling tot een B&B Den Helder bieden we bij Van der Valk een ruime keuze tussen 40 comfortkamers, suites en familiekamers. Daarnaast is er een comfortabele bar terug te vinden, draadloos internet doorheen het hele hotel en de mogelijkheid een fiets te huren aan de balie van het hotel. Komt u voor zaken? Dan staan onze vergaderruimten ter beschikking voor congressen en seminars.

Trek om te overnachten in dit alternatief voor een B&B Den Helder? Bezoek dan snel onze website en bekijk ook de arrangementen!

Hotel Wieringermeer

  • Uitstekende faciliteiten
  • Geen parkeerproblemen
  • Fietshuur bij het hotel
  • Uitstekende uitvalslokatie voor de omgeving
  • Betaalbare luxe