Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Ons restaurant is vanaf 11:00 uur tot 22:00 uur geopend voor lunch en diner.

Elke vrijdag om 12:00 uur is er een lunchbuffet.

Elke zondag om 11:30 uur een brunchbuffet. Een goed begin van de dag, tijd om nieuwe energie op te doen, een gezellig moment van samen zijn met een goed gesprek met gezellige vrienden en/of familie.

Paasbrunch

Paasbrunch

zondag 21 en maandag 22 april: Paasbrunch Wees er snel bij, want vol = vol
Ontbijt

Ontbijt

Een goede start van de dag, begint met een goed ontbijt.
Lunch

Lunch

(H)eerlijke gerechten in een moderne sfeer. Traditionele gerechten in het `Moderne Valk Exclusief jasje`
Diner

Diner

(H)eerlijke gerechten in een moderne sfeer. Traditionele gerechten in het `Moderne Valk Exclusief jasje` Dagelijks van 11:00u tot 22:00u.
Zondags Brunch

Zondags Brunch

Elke zondag in de maand een zondagsbrunch! Van 11.30 tot 14.00 uur Verjaardag, familiebijeenkomst, jubileum, bedrijfsuitje of gewoon zomaar. De zondagsbrunch bij Hotel Wieringermeer is een gezellig uitje voor iedere gelegenheid, voor jong en oud.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
417 beoordelingen
Danny Pelle
Hotel Wieringermeer 
We waren positief verrast

We hadden het hoogzomer arrangement en daarbij het driegangen diner. De kaart daarvoor was ons verrassend uitgebreid met veel lekkere gerechten. Vooraf de zalm was perfect, lekker, veel zalm! En leuk en lekker opgemaakt. Het hoofdgerecht kip Bombay was lekker, de varkenshaas niet met een sausje maar op verzoek met kruidendokter (twee schaaltjes, fijn niet karig maar meer dan genoeg) was lekker. Koffie met keuze voor likeur helemaal top. De dame blanche erg leuk met die witte bol chocolade eromheen die smelt door de warme chocolade, wat een leuk en lekker idee! Kortom, we zijn zeer zeer verrast dat een drie gangen diner in een arrangement nog zo speciaal kan zijn, top! Complimenten aan de kok, complimenten aan de leuke bediening, een dame met humor die adrem, met humor maar wel netjes reageerden op vrolijke gasten aan verschillende tafels die lekker uit waren. We hebben nog een dag te gaan, maar een volgende keer als we in Den Helder moeten zijn, logeren we weer hier!