Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Restaurant

Ons restaurant is vanaf 11:00 uur tot 22:00 uur geopend voor lunch en diner.

Elke vrijdag om 12:00 uur is er een lunchbuffet.

Elke zondag om 11:30 uur een brunchbuffet. Een goed begin van de dag, tijd om nieuwe energie op te doen, een gezellig moment van samen zijn met een goed gesprek met gezellige vrienden en/of familie.

Ontbijt

Ontbijt

Een goede start van de dag, begint met een goed ontbijt.
Lunch

Lunch

(H)eerlijke gerechten in een moderne sfeer. Traditionele gerechten in het `Moderne Valk Exclusief jasje`
Lunch Buffet

Lunch Buffet

Iedere Vrijdag Van 12:00 - 14:00 uur Wat kunt u verwachten? Soep vanaf het buffet *** Diverse broodsoorten, vleeswaren, kaassoorten en zoetwaren. Diverse salades, roerei, kroketten, gebakken champignons, luxe belegde broodjes met zalm, carpaccio en roomkaas. Kleine bordjes met diverse fingerfood. Yoghurt, Vla en Vers Fruit en huisgemaakte Smoothies. Tijdens het lunchbuffet serveren wij onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen.
Diner

Diner

(H)eerlijke gerechten in een moderne sfeer. Traditionele gerechten in het `Moderne Valk Exclusief jasje` Dagelijks van 11:00u tot 22:00u.
Zondags Brunch

Zondags Brunch

Elke zondag in de maand een zondagsbrunch! Van 11.30 tot 14.00 uur Verjaardag, familiebijeenkomst, jubileum, bedrijfsuitje of gewoon zomaar. De zondagsbrunch bij Hotel Wieringermeer is een gezellig uitje voor iedere gelegenheid, voor jong en oud.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
330 beoordelingen
Irene van Ophem
Hotel Wieringermeer 
Erg genoten van heerlijk diner

Gisteravond was ik met mijn familie bij jullie te gast vanwege mijn 25-jarig jubileum.We waren met 12 personen en hebben allemaal erg genoten van het heerlijke diner.De bediening was uitstekend.Toen er werd geproost op mijn jubileum door mijn familie,vroeg de serveerster of ik jarig was(helaas weet ik niet haar naam).Ik zei toen dat ik mijn 25-jarig jubileum vierde.Toen mijn toetje werd geserveerd,kwam dat met vuurwerk.Dat vond ik heel attent.Ik wil graag de serveerster hier voor bedanken.Ook vonden we het restaurant heel mooi versierd vanwege de kerst.Kortom wij hebben een gezellige avond gehad en er ontzettend van genoten.Ik had zo juist al gebeld om jullie te bedanken.Later zag ik pas jullie mail,dus bij deze nogmaals bedankt.