Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Eindelijk mogen we u weer in ons restaurant ontvangen. Wij zijn hier erg blij mee en kunnen dan ook niet wachten u te kunnen voorzien van één van onze gerechten van onze lunch- of dinerkaart.

Bij mooi weer kunt u plaats nemen op ons zonnige terras of wanneer u liever binnen zit, kunt u dit doen in ons geheel vernieuwde restaurant.

Wees welkom.

Ontbijt

Ontbijt

Een goede start van de dag, begint met een goed ontbijt. Dagelijks van 06:30 tot 10:30 uur.
Lunch

Lunch

Onze lunchkaart bestaat uit diverse verse producten. Van een uitsmijter op vers wit of bruin brood tot toast met avocado, onze vegetarische topper. Dagelijks van 11:00 tot 17:00 uur.
Lunch Buffet

Lunch Buffet

Ideaal voor een snelle lunch of wanneer je iets te vieren hebt.
Diner

Diner

(H)eerlijke gerechten in een moderne sfeer. Traditionele gerechten in het `Moderne Valk Exclusief jasje`. Dagelijks van 17:00 tot 22:00 uur
Dinerdeal

Dinerdeal

Maak nu een Restaurant ID aan en ontvang als gast alle exclusieve restaurant aanbiedingen, het hele jaar door! De dinerdeal is alleen te bestellen met een Restaurant ID.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
859 beoordelingen
Geek
Hotel Wieringermeer 
Genoten van het heerlijke diner.

Bijna alles is met zorg bereid en smaakt voortreffelijk ook de bediening is van hoog niveau 1 minpuntje was de fruitsorbet deze was jammer genoeg te koud geserveerd.Wij hebben een zeer leuke avond gehad en heerlijk gegeten en van een goede bediening genoten.