Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant

Ons restaurant is tm 15 maart gesloten voor gasten van buitenaf en voor hotelgasten. Voor hotelgasten hebben wij de mogelijkheid om gerechten te bestellen van 17:00 tm 20:00 en af te halen in ons pick up point in het restaurant.

Het ontbijtbuffet komt deze periode tevens te vervallen, hiervoor in de plaats hebben wij ontbijtboxen beschikbaar voor de hotelgasten.

Ontbijt

Ontbijt

Een goede start van de dag, begint met een goed ontbijt.
Lunch

Lunch

(H)eerlijke gerechten in een moderne sfeer. Traditionele gerechten in het `Moderne Valk Exclusief jasje`
Diner

Diner

(H)eerlijke gerechten in een moderne sfeer. Traditionele gerechten in het `Moderne Valk Exclusief jasje` Dagelijks van 11:00u tot 22:00uur Ivm Covid19 is het ot 25 mei niet mogelijk om in het restaurant te diner/lunchen of te ontbijten. Diner kunt u bestellen vanaf de kamer, waarna u de bestelling in het restaurant kunt ophalen bij het Pickup Point.
Pasen brunchbox to go

Pasen brunchbox to go

Haal voor de Paasdagen de befaamde Valk Paasbrunch bij u in huis! Met onze Brunchbox kunt u tijdens de Paasdagen genieten van overheerlijke brunchgerechten. Het enige dat u hoeft te doen is deze online te bestellen en op het gewenste tijdstip op te halen.
Moederdag brunchbox

Moederdag brunchbox

Op Moederdag, zondag 9 mei, is het tijd om de liefste moeders massaal te verwennen. Met onze feestelijke moederdagbrunchbox verwent u haar thuis met een box vol lekkere brunchgerechten en maakt u deze dag nóg specialer.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,3
473 beoordelingen
San
Hotel Wieringermeer 
Toch nog even helemaal uit!

We zijn wel vaker geweest dus we weten dat alles altijd goed is. Er was een prettige kerstsfeer. Personeel was aardig (altijd) en behulpzaam. Heel veel van de kaart kies ik niet omdat ik vind dat ik het thuis beter kook maar slip tongetjes maak ik thuis nooit dus dat is altijd mijn favo gerecht bij jullie. Mijn echtgenoot nam tournedos en na paar keer een slechte te hebben gehad (niet bij jullie!!) werd ook hij helemaal blij! We zaten aan tafel 20 en hadden een erg aardige jongeman als kelner (shoot, wat voel ik me oud nu! Jongeman!!! :-) Tot ziens!)